Pizza Tabanı
Pizza tabanı, pizzanın temelini oluşturan ve malzemelerin üzerine eklendiği yuvarlak...
Margherita pizza
Biz ana malzemeleri buluşturduk, margherita pizza lezzetini yarattık; gerisi sizin hayal gücünüzde!
• 28cm Pizza Tabanı (El açması)
• İtalyan Domates Sosu
• Mozzarella
Adet Net Ağırlık: 400 gram
Koli içi Adet: 15 Adet
Margherita pizza
• 28cm Pizza Tabanı (El açması)
• İtalyan Domates Sosu
• Mozzarella
Adet Net Ağırlık: 400 gram
Koli içi Adet: 15 Adet
OPERASYONEL TASARRUF
HIZLI ve KOLAY
STANDART LEZZET
1. SINIF KALİTE
Üzerine Ekleyeceğiniz
Farklı Ürünlerle,
Kendi Pizzanızın Şefi Olun!
Sizler ve müşterileriniz için hazırladığımız ekşi mayalı, prebiyotik ürünlerimizle ekstra alana, pizza ustasına ve pahalı operasyonel hazırlıklara ihtiyaç duymadan müşterilerinize harika bir İtalyan Pizza sunabilirsiniz.
İsterseniz sadece margherita pizza olarak, isterseniz üzerine ekleyeceğiniz çeşit çeşit malzemelerle, hızlı ve kolayca pizza menüleri oluşturabilirsiniz.
Gideros Pizza ile
mükemmel margherita pizzaya ulaşmak çok kolay!
herkes için, her yerde, her zaman!
GİDEROS BLOG
Blog içeriklerimiz sizler için özenle hazırlanmaktadır.
Pizza tabanı, pizzanın temelini oluşturan ve malzemelerin üzerine eklendiği yuvarlak...
1 dilim pizza kaç kalori sorusuna cevap vermeden önce pizza hakkında genel bilgilere...
Pizza dünyasının yenilikçi ve sağlıklı alternatiflerinden biri olarak bilinen ekşi...
Margherita pizza, yaygın bir inanışa göre Haziran 1889’da pizza ustası Raffaele Esposito tarafından, İtalya Kraliçesi ve İtalya’nın birleşmesi şerefine Pizza Margherita adı verilerek icat edilmiştir. Bu pizzadaki domates (kırmızı), mozzarella (beyaz) ve fesleğen (yeşil) İtalyan bayrağını simgeliyordu.
Margherita pizza adı kraliçenin ziyaretiyle popüler olsa da, 1796 ve 1810 yıllarında bu pizzanın malzemeleriyle yapılan pizzaların varlığı belgelenmiştir. 1830’da Napoli üzerine yazılmış bir kitapta pizza malzemeleri olarak domates, mozzarella ve fesleğen sıralanmıştır. 1849’da Emanuele Rocco, fesleğen, domates ve mozzarella dilimleri başta olmak üzere çeşitli pizza malzemelerini kayda geçirmiştir. İnce dilimlenmiş mozzarella ve fesleğen yapraklarıyla birlikte domates sosu üzerine çiçek şeklinde dizilmiştir; bu da Margherita (papatya anlamına gelir) isminin gerçek kökeni olabilir.
Margarita pizza, İtalyan mutfağının klasiklerinden biridir. İtalyan pizza denince ilk akla gelen pizzadır ve genellikle üç ana malzeme içerir:
Bunlara ek olarak, pizzanın lezzetini artırmak için çeşitli baharatlar da kullanılabilir.