hazır margherita pizza, hazır pizza

Margherita pizza

gideros pizza, pizza tabanı, dilim pizza, donuk pizza, pizza hamuru, donuk pizzza

Biz ana malzemeleri buluşturduk, margherita pizza lezzetini yarattık; gerisi sizin hayal gücünüzde!

İçindekiler;

28cm Pizza Tabanı (El açması)
İtalyan Domates Sosu
Mozzarella

Adet Net Ağırlık: 400 gram
Koli içi Adet: 15 Adet

hazır margherita pizza, hazır pizza

Margherita pizza

gideros pizza, pizza tabanı, dilim pizza, donuk pizza, pizza hamuru, donuk pizzza
Biz ana malzemeleri buluşturduk,
gerisi sizin hayal gücünüzde!
İçindekiler;

28cm Pizza Tabanı (El açması)
İtalyan Domates Sosu
Mozzarella

Adet Net Ağırlık: 400 gram
Koli içi Adet: 15 Adet

gideros pizza, pizza tabanı, dilim pizza, donuk pizza, pizza hamuru, donuk pizzza

OPERASYONEL TASARRUF

gideros pizza, pizza tabanı, dilim pizza, donuk pizza, pizza hamuru, donuk pizzza

HIZLI ve KOLAY

gideros pizza, pizza tabanı, dilim pizza, donuk pizza, pizza hamuru, donuk pizzza

STANDART LEZZET

gideros pizza, pizza tabanı, dilim pizza, donuk pizza, pizza hamuru, donuk pizzza

1. SINIF KALİTE

Üzerine Ekleyeceğiniz Farklı Ürünlerle,
Kendi Pizzanızın Şefi Olun!

gideros pizza, pizza tabanı, dilim pizza, donuk pizza, pizza hamuru, donuk pizzza

Sizler ve müşterileriniz için hazırladığımız ekşi mayalı, prebiyotik ürünlerimizle ekstra alana, pizza ustasına ve pahalı operasyonel hazırlıklara ihtiyaç duymadan müşterilerinize harika bir İtalyan Pizza sunabilirsiniz.

İsterseniz sadece margherita pizza olarak, isterseniz üzerine ekleyeceğiniz çeşit çeşit malzemelerle, hızlı ve kolayca pizza menüleri oluşturabilirsiniz.

margherita pizza tabanı, pizza hamuru

Gideros Pizza ile
mükemmel margherita pizzaya ulaşmak çok kolay!

herkes için, her yerde, her zaman!

GİDEROS BLOG

Blog içeriklerimiz sizler için özenle hazırlanmaktadır.

Margherita Pizza

Margherita pizza, yaygın bir inanışa göre Haziran 1889’da pizza ustası Raffaele Esposito tarafından, İtalya Kraliçesi ve İtalya’nın birleşmesi şerefine Pizza Margherita adı verilerek icat edilmiştir. Bu pizzadaki domates (kırmızı), mozzarella (beyaz) ve fesleğen (yeşil) İtalyan bayrağını simgeliyordu.

Margherita pizza adı kraliçenin ziyaretiyle popüler olsa da, 1796 ve 1810 yıllarında bu pizzanın malzemeleriyle yapılan pizzaların varlığı belgelenmiştir. 1830’da Napoli üzerine yazılmış bir kitapta pizza malzemeleri olarak domates, mozzarella ve fesleğen sıralanmıştır. 1849’da Emanuele Rocco, fesleğen, domates ve mozzarella dilimleri başta olmak üzere çeşitli pizza malzemelerini kayda geçirmiştir. İnce dilimlenmiş mozzarella ve fesleğen yapraklarıyla birlikte domates sosu üzerine çiçek şeklinde dizilmiştir; bu da Margherita (papatya anlamına gelir) isminin gerçek kökeni olabilir.

Margherita Pizzanın İçinde Ne Var?

Margarita pizza, İtalyan mutfağının klasiklerinden biridir. İtalyan pizza denince ilk akla gelen pizzadır ve genellikle üç ana malzeme içerir:

  1. Domates Sosu: Pizza tabanında kullanılan ve genellikle tuz, biber, zeytinyağı gibi baharatlarla tatlandırılan domates bazlı sos.
  2. Mozzarella Peyniri: Taze mozzarella peynirinden yapılan, eriyen ve kremamsı bir dokuya sahip peynir. Pizzanın üstüne dilimlenmiş veya rendelenmiş olarak serilir.
  3. Fesleğen Yaprakları: Taze fesleğen yaprakları pizzanın üzerine genellikle pişirme sürecinin sonuna doğru eklenir. Bu, pizzaya taze ve aromatik bir tat katar.

Bunlara ek olarak, pizzanın lezzetini artırmak için çeşitli baharatlar da kullanılabilir.