Türkiye’nin Pizza ile Tanışması
Türkiye’nin Pizza ile Tanışması: Pizzanın Türk Mutfağına Yolculuğu Pizza,...
El açması ve uzun fermente olan 28cm pizza tabanımız kafe, restoran ve otellerinizde müşterilerinizle buluşmak için birebir lezzettir.
Pizza ustasına ve ekstra mutfak ekipmanına gerek duymadan menünüze gerçek İtalyan pizzası ekleyebilirsiniz.
Adet Net Ağırlık: 230 gram
Koli içi Adet: 15 Adet
El açması ve uzun fermente olan 28cm pizza tabanımız kafe, restoran ve otellerinizde müşterilerinizle buluşmak için birebir.
Pizza ustasına ve ekstra mutfak ekipmanına gerek duymadan menünüze gerçek İtalyan pizzası ekleyebilirsiniz.
Adet Net Ağırlık: 230 gram
Koli içi Adet: 15 Adet
OPERASYONEL TASARRUF
HIZLI ve KOLAY
STANDART LEZZET
1. SINIF KALİTE
Sizler ve müşterileriniz için hazırladığımız ekşi mayalı, prebiyotik ürünlerimizle ekstra alana, pizza ustasına ve pahalı operasyonel hazırlıklara ihtiyaç duymadan müşterilerinize harika bir İtalyan Pizza sunabilirsiniz.
İsterseniz sadece margherita olarak, isterseniz üzerine ekleyeceğiniz çeşit çeşit malzemelerle, hızlı ve kolayca pizza menüleri oluşturabilirsiniz.
herkes için, her yerde, her zaman!
Blog içeriklerimiz sizler için özenle hazırlanmaktadır.
Türkiye’nin Pizza ile Tanışması: Pizzanın Türk Mutfağına Yolculuğu Pizza,...
Pizzanın Kökeni: Tarihçesi, Etimolojisi ve Dünya Çapındaki Yolculuğu Pizza, günümüzde...
Pizza tabanı, pizzanın temelini oluşturan ve malzemelerin üzerine eklendiği yuvarlak...
1 dilim pizza kaç kalori sorusuna cevap vermeden önce pizza hakkında genel bilgilere...
Pizza dünyasının yenilikçi ve sağlıklı alternatiflerinden biri olarak bilinen ekşi...